Wander more, worry less.

wandermoreworryless

Hoi! En welkom! Ik ben Michelle van Rossenberg. Voor mensen die mij wat langer (of überhaupt) kennen, is het geen geheim dat ik waanzinnig verliefd ben op Noorwegen. En rendieren. En hiken.
Voor de meesten is het ook geen geheim dat ik dol ben op schrijven. Toch heb ik mij er nooit toe kunnen zetten om een blog door te zetten. Ik ben er meerdere keren één gestart, maar heb altijd gedacht dat mijn verhalen niet leuk genoeg waren om te lezen.

Afgelopen zomer hebben mijn vriend en ik meerdere keren van Noren te horen gekregen dat we meer van het land hebben gezien dan zijzelf. Het zou toch zonde zijn als we daar niets mee zouden doen? En nu er steeds meer succesverhalen van bloggers voorbij vliegen, was ik klaar met twijfelen. “Ik ga bloggen!”

Daar zijn we dan. Lost in Norvana is niet langer alleen een Instagramaccount of Facebookpagina, maar een blog geworden. Een prima voornemen voor 2016, toch? Want ik wil graag schrijven over mijn favoriete land, de ervaringen die ik er heb opgedaan en de tips die ik iedereen wil meegeven voor een onvergetelijke tijd daar.

Wat de doorslaggevende factor voor mij was, is toch wel dat ik over slechts 19 nachtjes alweer terug mag. Dit keer naar Noord-Noorwegen. Een heuse winterexpeditie dus! Hoe gaaf is dat?! Ik zal hier dus niet alleen de fantastische tochten, ervaringen, plekken en foto’s van afgelopen (zomer)tochten delen, maar ook onze aanstaande winterexpeditie door en naar Tromsø.

Ik vind het super leuk als je mij wilt volgen op mijn avonturen! En nog veel leuker als je de jouwe met mij wilt delen.

wandermoreworryless

Wander more, worry less!

Volg me ook op Facebook, Instagram en Twitter!

17 gedachten over “Wander more, worry less.

 1. Heb je blog met heel veel plezier gelezen Michelle, je hebt een prettige manier van schrijven, complimenten! Ook wij zijn helemaal verslaafd aan het Noorden en dan met name Norge. Zelfs zo erg dat ik de taal ook maar ben gaan leren. Jammergenoeg moeten wij genoegen nemen met 4 weken zomervakantie en hebben dus nog nooit het Noorderlicht met eigen ogen mogen aanschouwen. Best jaloers op je wat dat betreft dus, hahaha. Ik kan dan ook blijven kijken naar de uitzending met Joanna Lumley en haar zoektocht naar het Noorderlicht. Práchtig!

 2. Heb je blog met heel veel plezier gelezen Michelle, je hebt een prettige manier van schrijven, complimenten! Ook wij zijn helemaal verslaafd aan het Noorden en dan met name Norge. Zelfs zo erg dat ik de taal ook maar ben gaan leren. Jammergenoeg moeten wij genoegen nemen met 4 weken zomervakantie en hebben dus nog nooit het Noorderlicht met eigen ogen mogen aanschouwen. Best jaloers op je wat dat betreft dus, hahaha. Ik kan dan ook blijven kijken naar de uitzending met Joanna Lumley en haar zoektocht naar het Noorderlicht. Práchtig!

  1. Heel erg bedankt, Marianne! Wat super fijn om te horen.
   Ik ben ook van plan om de taal te gaan leren, maar dat schijnt nog niet zo heel makkelijk te zijn he? In Noord-Noorwegen zou je in augustus het Noorderlicht al kunnen zien, leerden wij afgelopen vakantie. Misschien is er dus toch nog hoop voor jullie!
   Veel liefs.

   1. Met “Noorsonline” is het een feest om de taal te leren. Nathalie is de allerbeste lerares die je je kunt wensen. Kan in klas-vorm, of via Skype one-on-one, of net hoe jij wil.
    Is gewoon leuk om te doen, ook als je er niet wil gaan wonen. 👍😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *