Winactie: Jaarabonnement op Bergen magazine!

-GESLOTEN- Als allereerst: Een super gelukkig en avontuurlijk nieuwjaar gewenst! Om het nieuwe jaar extra leuk te beginnen, heb ik een te gekke nieuwe winactie bedacht! Lost in Norvana heeft bijna 1000 likes op Facebook en dat leek me een goede reden voor een klein feestje. Dus: wil jij het hele jaar GRATIS mooie plaatjes van bergen thuisgestuurd krijgen? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een jaarabonnement op Bergen magazine! Ik mag zelf al enige tijd genieten van dit te gekke blad en wil dat graag met mijn mede avonturiers delen. De winnaar krijgt 5 edities van het magazine thuisgestuurd, verspreid over 2018.

Hoe doe ik mee?

 • Like Lost in Norvana op Facebook;
 • Vertel hieronder wat jouw favoriete berg(wandeling) is;
 • Denk eraan dat een geldig e-mailadres invult, want ik zal deze gebruiken om contact op te nemen met de winnaar!

Je kunt me ook volgen op Instagram! Doe mee vóór 9 januari aanstaande, 23:59. Ik zal op 10 januari contact opnemen met de winnaar!

(Meedoen aan de winactie is beperkt tot Nederland, België en Scandinavië)

Lykke til / Veel succes!

24 gedachten over “Winactie: Jaarabonnement op Bergen magazine!

 1. De beste wensen voor 2018! Dat het een tof jaar mag worden. Wat een leuke actie!
  Ik vond de Beseggen in Noorwegen geweldig. Die deed ik alleen. Onze favoriet met de kinderen tot dusver is de Gaustatoppen, ook in Noorwegen.

 2. De beste wensen voor 2018 Michelle; ik deel je liefde voor Noorwegen. Maar mijn liefde is uitgebreider; Zweden en Finland incluis.
  De mooiste trekking in Noorwegen vond ik de Dronningruta op Vesterålen (véél authentieker dan de Lofoten). Van Stø naar Nyksund (Øksnes-Langøya) over de bergen heen en terug langs de Atlantische kust; pittig maar fantastisch.
  Vi ses!

 3. Mijn favo berg wandelingen maak ik in Schotland daar is het free roaming. Je mag lopen waar je wilt mits respect voor de natuur. Mijn favo plekken zijn rond Blairgowrie en Kirk Micheal en Inverness. De volgende keer als ik er weer ben wil ik nog noordelijker gaan richting Glencoe.

 4. Uiteraard de beste wensen voor wederom een fantastisch jaar voor natuur en avontuur! Voor mij de tocht naar de trolltunga behoorlijk favoriet! Samen met mijn tweelingbroer gelopen, wildgekampeerd en wakker geworden aan de voet van de trolltunga, en er was verder niemand!! Uiteraard kippenvel 😉

 5. Allereerst de allerbeste wensen voor 2018. Helaas ben ik fysiek niet zo goed in staat om spectaculaire wandelingen te maken, maar de mooiste wandeling vond ik naar de preikestølen. Maar het allermooiste vind ik het wanneer ik bij De boven ben. Wat een uitzicht!!! Dan voel ik mij als mens heel nietig.

 6. Mijn favoriete wandeltocht was uiteraars in Noorwegen.
  We hebben toentertijd zomaar een afslag genomen en kwamen bij een bergwandeltocht met gedichten onderweg.
  Dus mijn 2 grootste liefdes verenigd. Bergen, ijsblauwe watervallen en gedichten aan het begin van het pad. Het voelde als het ultieme geluk.

 7. Wij vonden Kross-Molden wandeling een aangename verrassing met zicht 2 fjorden die samen komen. Geen moeilijke wandeling maar wel met rust en prachtig uitzicht boven op de top!

 8. Favoriete wandelroute kan ik absoluut niet noemen. We gaan gewoon en zo beleven wij onze avonturen. Mijn mooiste wandelgebied is dan wel het Hardangervidda in Noorwegen. Maar ook in de Alpen zijn wij vaak te vinden. Helaas niet vaak genoeg, we moeten natuurlijk ook werken, dus om dan getipt te worden waar er nog meer moois te vinden is op deze wereld, hou ik mij graag op de hoogte door jullie blad te winnen en om weg te dromen van alle prachtige bestemmingen.

 9. Mijn favoriete bergwandeling ga ik nog maken. Ik wil Heel Graag naar een eenzame plek in het magnifieke Noorwegen waar het Noorderlicht goed te zien is. Suggesties welkom 😃

 10. Hoi Michelle, gelukkig nieuwjaar! Alle goeds voor jou en je geliefden en hopelijk komt je eigen bedrijf geweldig van de grond. Mijn favoriete hike was de Beseggen. Zo zwaar (we moesten dat steile gedeelte omlaag, doodeng!), maar zo mooi. Wat was ik trots! Groetjes van Nienke

 11. Hoi!
  Ik moet je eerlijk zeggen dat ik geen wandelaar ben. Mijn man wel, en ik denk dat zijn favoriete bergwandeling in de Himalayas was. Je zou hem erg blij maken met deze prijs, zeker aangezien hij de dertiende jarig is 🙂
  Liefs,
  Eline

 12. Hi Michele, de beste wensen uit Oostenrijk en ik hoop dat het voor jou een fantastisch jaar wordt en dat ik vele verhalen van je mag lezen. Het is leuk om je te volgen. Momenteel kunnen we er niet uit want we zitten midden in een sneeuwstorm maar waarschijnlijk klaart het weer op en dan staat er een sneeuwschoen-wandeling op de agenda. Ik zal op facebook mijn ervaringen delen. Je vraagt naar mijn mooiste wandeling.

  De mooste wandeling die ik heb gemaakt is de Markha Valley in LaDakh in het noorden van India. Deze tocht heb ik met mijn vader (*) gelopen en 8 andere teamleden. we zijn gestart vanuit het Dawachan Hotel in Spitok net onde Leh. Het is een 21 daagse trip die loopt tegen de klok in via Phey – Tillet Do – door de Markha Vallei via de Stok Kangri (+6153 mtr bzn.) naar de Nemaling Camping – en dan via Upshi (daar begint de bekende Manali Highway) – naar Hemis Monastry (voor het Hemis Festival) – via het SOS Children Village in Choglamsar terug naar Spitok.

  (*) De tour was voor persoonlijk erg speciaal omdat ik voor het eerst een zeer innige band ontwikkelde met mijn vader (ik was 20). Voor die tijd was mijn vader altijd ‘die man die op zondag het vlees komt snijden’. Tijdens die wandeling heb ik voor het eerst mijn stem verheven naar mijn vader. We hebben mooie, droevige en kwade momenten meegemaakt. Sinds die wandeling heb ik een hele hechte band met mijn vader. Als ik ooit een boek zou schrijven dan krijgt die de titel “Ik heb mijn vader in India ontmoet”. Helaas heeft tijdens die tocht 1 van onze teamleden het leven gelaten (rip Ilse).

  Van de vele tochten is dat toch wel de meest bijzondere tocht die ik ooit heb gemaakt. Het heeft diepe indrukken achtergelaten. Genoeg voor een boek.

 13. Ook vanuit hier de beste wensen.
  Mijn mooiste wandeling is die naar de Gaustatoppen. Nadat ik een jaar ervoor een gastric bypass hadden gekregen en 40 kilo afgevallen was kon ik met ook nog eens 2 nieuwe knieen deze berg beklimen.
  Wat een overwinning en wat een beloning op de top. Het was grandioos.

 14. De allerbeste wensen voor de toekomst en heel veel uren genieten van onze prachtige aarde.
  De mooiste wandeling: wat een moeilijke keuze is dat want er zijn zoveel “ mooiste “ wandelingen…zoals in het kanton Wallis in Zwitserland…zoveel prachtige adembenemende uitzichten…en dan de Dolomieten in Italie….ook daar is het geweldig om te wandelen, bijvoorbeeld naar de Tre Cimes of naar de Sellagruppe…in de Alpen van Frankrijk zijn ook vele geweldige uitdagingen om intens te genieten…het mysterieuze Schotland met zijn prachtige Highlands en ruige westkust…… de Picos de Europa in Spanje niet te vergeten en natuurlijk Noorwegen met zijn onweerstaanbare schoonheid en afwisseling qua natuur.
  Maar er is maar één gebied waar ik gewandeld heb met tranen in mijn ogen en kippevel over mijn hele lichaam en waar ik elke dag nog steeds met heimwee aan terug denk en dat is Groenland….en dan de wandeling in Tasilaq …onze eerste voetstappen op dit grootste eiland van de wereld met het zicht op de prachtige ijsbergen in zee en het gebergte op het land en met de wetenschap dat er ergens op dat moment een ijsbeer was gesignaleerd in de omgeving van Tasilaq…dit en de verdere tochten in Groenland zijn een belevenis die ik nooit zal vergeten.

 15. Natuurlijk begin ik ook met de beste wensen voor 2018.
  Hmmmmm de mooiste bergwandeling, dat is lastig. Ik vind de tocht naar Björnholia erg leuk, vooral ook omdat mijn zoon ook Björn heet. Verder vind ik de snöhetta een prachtige berg en kan ik hier ook enorm genieten van het wandelen.

 16. Super leuke actie. Wij zijn echte Scandinavië fans geworden. Super mooi, maar wat is nou een mooie tocht de gaustatoppen is mooi hardangervilda prachtig. Het maakt niet uit overal prachtig.

 17. Als fanatieke camperaars reizen graag door heel Noorwegen om elke vakantie opnieuw mooie (wandel)plekken te ontdekken. Op deze manier komen wij voor ons gevoel op de mooiste plekken, met een wijds uitzicht, mooie meren, fjorden en bergen. Het zullen beslist niet allemaal officiële wandelroutes zijn en is er ook niet zomaar een favoriet op te noemen. Voor ons zijn ze stuk voor het mooist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *