Winactie: zilveren ‘Mountain’ ketting!

Winactie Lost in Norvana

This article is also available in: Engels

-GESLOTEN- Deze blogpost gaat voor de verandering iets minder over Noorwegen en iets meer over mij! Maar ik heb daar een hele goede reden voor, want..

Ik ben vandaag jarig! En dat vier ik natuurlijk graag met mijn trouwe lezers, mede-Noorwegenliefhebbers en reisverslaafden! Oh en natuurlijk met iedereen die graag dingen wint op het internet. Lees verder om erachter te komen wát je kunt winnen en hóe je kunt winnen..

Verjaardagswinactie!

Winactie Lost in Norvana

Ik ga één van mijn favoriete sieraden van www.ikwilmeerreizen.nl weggeven! Is het geen plaatje? Vanaf nu kun je de bergen al-tijd met je meedragen, waar je ook bent! De ketting is gemaakt van verzilverd roestvrij staal en bevat geen lood of nikkel. De shop adviseert om de ketting niet te dragen met zwemmen, zodat de kleur langer mooi blijft.

Hoe doe ik mee?

 • Like Lost in Norvana op Facebook;
 • Laat je verjaardagswens achter in de comments hieronder;
 • Denk eraan dat een geldig e-mailadres invult, want ik zal deze gebruiken om contact op te nemen met de winnaar.

Je kunt me ook volgen op Twitter en Instagram! Doe mee voor 3 juli aanstaande, 23:59. Ik zal op 6 juli contact opnemen met de winnaar!

(Meedoen aan de winactie is beperkt tot Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden.)

Lykke til / Veel succes!

14 gedachten over “Winactie: zilveren ‘Mountain’ ketting!

 1. Happylangzalzegefelicigratulerer met je verjaardag!!! Wat leuk deze winactie. Ik ben zelf over 3 weken jarig en vier dat lekker in Noorwegen. Ik geniet van je verhalen op facebook. Liefs, Renata Groen

 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik volg je berichten over Scandinavië met veel plezier. Geniet van je dag en je vele reizen. Groetjes Hilchien

 3. Wat gaaf altijd al geïnspireerd door de bergen mijn verjaardagswens is om toch een keer de mooie noordkaap te bezoeken als het kan met dit geweldige kado

 4. Van harte gefeliciteerd. Wij hebben dit jaar gekozen voor het zuiden maar hebben daar eigenlijk een beetje spijt van. Volgend jaar weer naar Noorwegen.

 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een mooi jaar met geweldige belevenissen gewenst.
  Vandaag de onbeschrijfelijk mooie Aurlandsvegen gereden. Zo mooi met al die sneeuw en wolkenlartijen. Het Noorwegenvirus had wederom toegeslagen en ik moest met tent en auto naar Noorwegen. 🤗 De groeten uit dit geweldige land en je blogs zijn zeer herkenbaar.

 6. Heihei! Gefeliciteerd met je verjaardag!!
  Ik woon sinds twee weken in Noorwegen. Na vele jaren op vakantie te zijn geweest in dit mooie land heb ik besloten om er werk te zoeken en dat is gelukt.. Nu kan ik zo vaak in de bergen wandelen als ik wil! 😉
  Groetjes, Astrid

 7. Gefeliciteerd! Door jouw verhalen staat Noorwegen ondertussen op plek 1 in mijn bucketlijst van nog te bezoeken landen. Het wint dus al van witte stranden en palmbomen. You did well! Kus.

 8. Gefeliciteeeeerd! Ga over twee weken een week varen in Noorwegen met mijn noorse vriendin en dan een week later zijn we een jaar samen dus daar horen heel veel leuke cadeautjes bij. Hopelijk deze ook 😁

  #roeptoeter!

 9. Ik wens jou een jaar
  met elke dag veel zon
  en alleen maar positieve dingen
  als dat eens even kon.
  Veel gezondheid, liefde en geluk,
  dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk ♥

  Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *