Persoonlijk reisadvies

Wil je op (rond)reis door het veelzijdige Noorwegen, maar ben je compleet overweldigd door het aanbod? Ik kan je helpen met het samenstellen van jouw droomreis! Of je nu op rondreis met de auto of camper, wandelvakantie of winteravontuur wilt, ik weet precies waar je wel én niet moet zijn. Dat scheelt jou eindeloos Googlen, recensies lezen en keuzestress. Ik verklap je mijn mooiste geheime plekken en stuur je langs de meest adembenemende wandelroutes, wegen en vergezichten.

Vragen beantwoord ik met liefde en helemaal gratis, dus mail me gerust.  Wil je een gepersonaliseerde route met tips voor wandelingen en activiteiten? Daarvoor reken ik een vast bedrag, afhankelijk van de duur van de reis. Liever alles uitbesteden, zodat je alleen je koffer maar hoeft in te pakken? Laat mij dan een geheel gepersonaliseerde reis voor je verzorgen op basis van jouw wensen en budget!  

Zo veel mensen, zo veel wensen. Omdat geen mens hetzelfde is, is bij mij geen reis hetzelfde. Stuur me een berichtje via onderstaand contactformulier of michelle@lostinnorvana.nl, zodat we samen jouw droomreis kunnen samenstellen.

Garantieregeling

Voor reizen die niet door mij geboekt zijn, geldt het volgende: 

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Voor reizen die door mij gepland en geboekt zijn, geldt het volgende:

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

Wat andere reizigers zeggen over Lost in Norvana

"Dankzij Lost in Norvana had ik de meest geweldige reis naar Noorwegen waarna ik alleen maar meer wilde. Het ene prachtige landschap gevolgd door het andere, bergen die me steeds hoger wilde laten klimmen naar de meest adembenemende vergezichten. Ik heb het meeste uit mijn week in Noorwegen kunnen halen met de perfecte balans tussen intense avonturen en ontspanning."
Lara Aimee
"Mijn reis naar Lofoten met Lost in Norvana was simpelweg fantastisch. Alles was met grote zorg gepland en de activiteiten waren heel divers. We hebben allerlei weersomstandigheden gehad en er was altijd wel een passende activiteit. Cultuur, natuur, het stadsleven en geweldig eten, ik heb het allemaal meegemaakt. Ik vond de wandelingen het tofst en we hadden een paar hele goede opties om uit te kiezen (+ alternatieven, omdat sommige paden niet veilig waren door de regen, ook hier was aan gedacht 💙). Ik kan het iedereen aanraden en Michelle is super lief en wil oprecht dat iedereen een geweldige ervaring heeft. Dit maakt het super persoonlijk en niet te vergelijken met andere reisorganisaties. Ik raad het van harte aan! 🙂"
Elske Rotshuizen