Persoonlijk reisadvies

Wil je op (rond)reis door het veelzijdige Noorwegen, maar ben je compleet overweldigd door het aanbod? Ik kan je helpen met het samenstellen van jouw droomreis! Of je nu op rondreis met de auto of camper, wandelvakantie of winteravontuur wilt, ik weet precies waar je wel én niet moet zijn. Dat scheelt jou eindeloos Googlen, recensies lezen en keuzestress. Ik verklap je mijn mooiste geheime plekken en stuur je langs de meest adembenemende wandelroutes, wegen en vergezichten.  Kies voor één van mijn standaard reizen of neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Uitzicht op Blanebba onderweg naar Romsdalseggen

Lost in Norvana

Beklim de beroemde Preikestolen, geniet van het bruisende Oslo en kom (met een beetje geluk) oog in oog met een kudde wilde rendieren op Hardangervidda. 

14 daagse rondreis
(Inclusief routebeschrijvingen, praktische informatie, tips voor wandelingen en activiteiten, boottickets & accommodaties)
Vanaf €1850,- per persoon

Uitzicht over de Rauma vanaf Romsdalseggen

Of je Wanderlust

Ga op roadtrip door fjord-Noorwegen! Beleef al mijn favoriete plekken in slechts drie weken tijd. Van ruige bergen en te gekke wegen tot knalgroene fjorden en typisch Noorse steden.

21 daagse rondreis
(Inclusief routebeschrijvingen, praktische informatie, tips voor wandelingen en activiteiten, boottickets & accommodaties)
Vanaf €2500,- per persoon

Bellen blazen bovenaan Trollstigen

Op maat

Heb je andere wensen? Ga je op de fiets? Wil je op stedentrip? Het Noorderlicht zien? Wil je wel tips en advies, maar toch liever zelf boeken? Allemaal geen probleem! Ik maak een reisvoorstel dat helemaal is afgestemd op jouw voorkeuren.

Inclusief routebeschrijvingen, praktische informatie en tips voor wandelingen en activiteiten
Vanaf €250,- per reis

"Dankzij Lost in Norvana had ik de meest geweldige reis naar Noorwegen waarna ik alleen maar meer wilde. Het ene prachtige landschap gevolgd door het andere, bergen die me steeds hoger wilde laten klimmen naar de meest adembenemende vergezichten. Ik heb het meeste uit mijn week in Noorwegen kunnen halen met de perfecte balans tussen intense avonturen en ontspanning."
Lara Aimee
"Mijn reis naar Lofoten met Lost in Norvana was simpelweg fantastisch. Alles was met grote zorg gepland en de activiteiten waren heel divers. We hebben allerlei weersomstandigheden gehad en er was altijd wel een passende activiteit. Cultuur, natuur, het stadsleven en geweldig eten, ik heb het allemaal meegemaakt. Ik vond de wandelingen het tofst en we hadden een paar hele goede opties om uit te kiezen (+ alternatieven, omdat sommige paden niet veilig waren door de regen, ook hier was aan gedacht 💙). Ik kan het iedereen aanraden en Michelle is super lief en wil oprecht dat iedereen een geweldige ervaring heeft. Dit maakt het super persoonlijk en niet te vergelijken met andere reisorganisaties. Ik raad het van harte aan! 🙂"
Elske Rotshuizen