Hydro Flask thermosfles
Uitrusting

Getest: de opvallende Hydro Flask thermosfles

Van Hydro Flask heb ik een poosje geleden een Standard Mouth 0,6L themosfles cadeau gekregen in de kleur Watermelon! Ik gebruik de thermosfles al een tijdje voor mini avonturen, maar tijdens mijn afgelopen reis heb ik de Hydro Flask flink het vuur aan de schenen geworpen. Drie weken lang heb ik er bergen mee beklommen. In 8 én in 34 graden. Dit is wat ik ervan vind.

Hydro Flask thermosfles 0,6L

Hydro Flask maakt gebruik van een speciale TempShield™ techniek. Hierdoor wordt condensatie tegengegaan en blijven koude dranken koud en hete dranken heet. De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal, zijn BPA- en ftalaatvrij en geven geen gekke geur of smaak af.

De Standard Mouth 0,6L heeft een inhoud van 621 millilier, weegt 320 gram en is 22 centimeter hoog. Hij past precies in bekerhouders in de auto, zijvakken van rugzakken en de meeste schoudertassen. De vaatwasser is niet de beste vriend van Hydro Flask producten, maar gelukkig zijn ze makkelijk schoon te maken.

Gemaakt voor avontuur

Hydro Flask producten zijn goed te herkennen aan de opvallende kleuren en speciale poedercoating. Deze coating geeft grip, is zweetvrij en kan wel tegen een stootje. Ik heb mijn fles al een paar keer op een steen laten kletteren, maar je ziet er helemaal niks van! Andere thermosflessen zien er na één avontuurtje buiten de deur vaak al gehavend uit. (Dit kan aan mij liggen?)

Loeiheet én ijskoud

Het allerfijnste aan de Hydro Flask 21 oz Standard Mouth vind ik dat ie gewoon heel goed is in wat ie moet doen. Hete thee blijft heet tot je boven op die ene bergtop staat en ijskoude appelsap blijft koud tot je na 10 uur wandelen weer terug in de bewoonde wereld bent. Bovendien vind ik het design (en de kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn) heel gaaf en is het hengseltje aan de dop super handig om de fles uit je tas te pakken tijdens het wandelen. De dop kun je trouwens inwisselen voor een ‘sport cap’ met drinktuit. Fijn voor tijdens het sporten bijvoorbeeld!

Eindoordeel

Deze Hydro Flask thermosfles is mijn nieuwe partner in crime. Hij gaat mee op al mijn avonturen in Noorwegen en stiekem gebruik ik ‘m zelfs thuis op de bank of als ik op een hete dag even de stad in moet. De allergrootste plus vind ik dat hij volledig lekvrij is. Je kunt er ondersteboven mee boven je hoofd zwaaien en er ontsnapt geen druppel. Nu hoef ik dus nooit meer koffie uit mijn tas te dweilen.

In Nederland is de Hydro Flask Standard Mouth 0,6L verkrijgbaar bij onder andere Bever.nl voor €37,95

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.